Charly Luske brengt 'the naked truth' over Robbie Williams naar Theater De Hofnar in Valkenswaard.
Charly Luske brengt 'the naked truth' over Robbie Williams naar Theater De Hofnar in Valkenswaard.

Charly Luske live in Theater De Hofnar

VALKENSWAARD - Charly Luske komt op woensdag 6 oktober naar Valkenswaard. In Theater De Hofnar brengt hij zijn voorstelling 'Story of Robbie Williams', een ode aan de beroemde Britse popzanger.

De voorstelling is een eigen werk van Luske en vormt een vervolg op zijn eerdere uitvoering 'Story of George Michael', waarmee hij twee jaar lang succesvol rondtoerde. Ook met zijn nieuwste werk reist hij langs alle bekende Nederlandse theaters.
En natuurlijk hoort Valkenswaard daar ook bij. Publiek in De Hofnar wacht een flitsende show met de bekendste nummers van Robbie Williams, gebracht door Luske en zijn band. Luske is ervan overtuigd dat ook deze grootheid uit de entertainmentwereld een eerbetoon verdient: "Robbie is voor mij de grootste entertainer van eind jaren 90 en de 00's." Daarom laat Luske alle ups en downs, hilarische momenten en intieme geheimen van Williams voorbijkomen. Dus geen tributeband, geen imitatie, maar zoals Williams het zelf verwoordt: "The naked truth and bloody great music!”
Kaarten zijn te bestellen via www.hofnar.nl en bij de verkoopbalie. Deze is doordeweeks geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur, en is tevens per mail bereikbaar via kaartverkoop@hofnar.nl.