Senioren Belang Valkenswaard hoopt dat er dit jaar weer een Seniorenmarkt kan worden gehouden.
Senioren Belang Valkenswaard hoopt dat er dit jaar weer een Seniorenmarkt kan worden gehouden.

Doorgaan Seniorenmarkt in Valkenswaard nog onzeker

VALKENSWAARD – Het is nog onzeker of de Seniorenmarkt in Valkenswaard dit jaar door kan gaan. De markt staat gepland voor zaterdag 25 september, organisaties die mee willen doen kunnen zich aanmelden.

Het Senioren Belang Valkenswaard (SBV) presenteert jaarlijks een informatieve markt in De Hofnar. Deze Seniorenmarkt geeft inlichtingen over onderwerpen die voor ouderen interessant zijn. Vorig jaar gooide corona roet in het eten. Ook voor dit jaar houdt het SBV een flinke slag om de arm, over het doorgaan wordt halverwege augustus besloten.
Als het doorgaat kunnen bezoekers een markt verwachten met stands over gezondheid en zorg, notariële hulp en uitvaart. Er is aandacht voor cultuur en reizen, wonen, bankzaken en de bibliotheek. Verder musea en cultuurhistorie, ouderenbonden en adviesorganen.
De kramen staan in verschillende ruimtes van De Hofnar en er is live muziek. De Seniorenmarkt is van 13.00 tot 17.00 uur, entree is gratis. Organisaties, ondernemingen of verenigingen die willen deelnemen kunnen zich aanmelden via seniorenmarkt.sbv@gmail.com.