The Wieners sluiten zaterdag het theaterseizoen van De Hofnar af.
The Wieners sluiten zaterdag het theaterseizoen van De Hofnar af.

The Wieners sluiten theaterseizoen af

VALKENSWAARD – Het huidige theaterseizoen bij De Hofnar in Valkenswaard loopt op zijn einde. Komend weekend staan de laatste twee bands op het podium. Zo zijn het The Wieners die het seizoen zaterdag op swingende wijzen afsluiten.

Maar vrijdag is het eerst de beurt aan The Sixties Tribute Band, een Eindhovense viermansformatie bestaande uit Francois en Johan van Tuyl, Piet Vingerhoets en Wim Guns. De groep brengt bekende nummers uit de jaren ’50 en ’60 van de vorige eeuw, zoals die van The Everly Brothers, Roy Orbison, Buddy Holly en The Rolling Stones.

'Ook het meer gepolijste werk van Buddy Holly en Ricky Nelson komt aan bod'

Elvis

Een dag later is het slotakkoord van dit theaterseizoen dus voor The Wieners, die teruggaan naar het begin van de popmuziek in de jaren ’50 en ’60. Zoals de honky tonk van Hank Williams en Webb Pierce en de sun-rockabilly van Carl Perkins, Elvis Presley en Johnny Cash. Ook het meer gepolijste werk van onder andere Buddy Holly en Ricky Nelson komt aan bod.
Tickets zijn vanwege de tijdelijke sluiting van de kaartverkoopbalie tijdens de zomervakantie enkel online verkrijgbaar via www.hofnar.nl.