Er komt weer een voorleesmoment in de bibliotheek Valkenswaard, deze keer rond Sinterklaas.
Er komt weer een voorleesmoment in de bibliotheek Valkenswaard, deze keer rond Sinterklaas.

Voorleesmoment in het teken van Sinterklaas

Algemeen 132 keer gelezen

VALKENSWAARD - Om jonge kinderen in aanraking te laten komen met lezen en boekjes lezen ze regelmatig voor in de bibliotheek in Valkenswaard. Woensdag 1 december is er een voorleesmoment in het teken van Sinterklaas.

 Het voorlezen in Bibliotheek Valkenswaard is woensdag 1 december van 15.00 tot 15.30 uur. Dit voorleesmoment staat helemaal in het teken van Sinterklaas. Biebjuf Ardy leest een mooi sinterklaasverhaal voor en laat de kinderen kennis maken met de mooiste prentenboeken.

Dokter Leesplezier

Naast alle digitale en creatieve activiteiten staat het lezen in Bibliotheek Valkenswaard nog steeds centraal. Wil je graag zelf lezen, maar weet je niet precies welke boeken geschikt zijn voor je? Of ben je als ouder/verzorgende op zoek naar een manier om meer betrokken te zijn bij het lezen van je kind? Kom dan op woensdag 24 november tussen 14.00 en 17.00 uur naar het inloopspreekuur van Dokter Leesplezier. Zij kan alles vertellen over de nieuwste boeken en leesvormen. Lid worden van de Bibliotheek is gratis voor jongeren tot en met zeventien jaar. Lid worden kan eenvoudig online of kom eens langs in de bibliotheek.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant