Het team van VRC uit Valkenswaard werd derde op het NK.
Het team van VRC uit Valkenswaard werd derde op het NK. (Foto: )

NK-podium voor meiden VRC

  Sport

Voor de derde keer heeft de VRC uit Valkenswaard deelgenomen aan de Nederlandse Kampioenschappen rolschaats. Op zaterdag 8 februari vond dit toernooi plaats in Almere. Het team werd derde.

Valkenswaard - "Met onze jonge groep meiden deden we mee als team typemachine in de Espoir groep. Ze reden fantastisch en dat werd beloond met een mooie derde plaats op het podium. Wat zijn we daar als club trots op."

Trots

Vele uurtjes hebben de meiden en trainsters gewerkt om iets heel moois neer te kunnen zetten, laat men vanuit de club weten. "En dat hebben ze gedaan. Er werd een verhaal verteld dat tot in de puntjes klopte met de mooie pakken, schmink en haren. Bedankt Kelly Peeten, Carola van Lindt en Laura van Ham voor jullie tomeloze inzet en enthousiasme. En natuurlijk zijn we trots op de kanjers die het zaterdag toch maar mooi hebben gedaan." Van links naar rechts op de foto Noëlle van der Kolk, Hailey van den Wildenberg, Alycia Gatti, Isis Verberk, Hannah Matters, Femke Geboers, Lynn Verberk, Tess Adriaans, Nine Buster, Lani Habraken.

Meer berichten