Het vierde van RKVV Dommelen richt zich dit seizoen niet alleen op de punten, maar ook op een mooi doel.
Het vierde van RKVV Dommelen richt zich dit seizoen niet alleen op de punten, maar ook op een mooi doel. (Foto: )

Dommelen 4 zet zich in voor het goede doel

  Sport

Dommelen 4, een jong team met jongens tussen de 23 en 31 jaar, zet zich in voor de stichting Football Makes It Happen. Het vriendenteam, dat traint op woensdagavonden, twijfelde geen moment meer toen dit idee ontstond.

Dommelen - "De stichting zet zich in voor kinderen met een lichamelijke en/of geestelijk beperking of ernstige ziekte, die daardoor niet onze prachtige sport kunnen beoefenen (of bezoeken). Wij zijn ons allemaal bewust dat sporten niet voor iedereen vanzelfsprekend is en vandaar dat wij graag een helpende hand toesteken."

Gedurende het seizoen heeft het team een collectebus en organiseren de spelers meerdere acties om geld op te halen. "Zo worden er getekende voetbalshirts geveild en krijgen wij van verschillende ondernemers spullen aangereikt die wij mogen veilen voor het goede doel. Onze club en andere teams van RKVV Dommelen steunen ons hierbij."

De aftrap van de actie vond plaats tijdens een oefenwedstrijd op het teamweekend. "Onze zuiderburen van Racing Strijpen gaven het goede voorbeeld door een mooi bedrag te storten in de collectebus." Komende maanden zullen er nog enkele veilingen plaatsvinden. Ook is men met de collectebus aanwezig bij het Sportgala Valkenswaard.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden