Beeld van de MTB-tocht in 2018. Ook dit jaar belooft het mooi maar ook zwaar te worden. Toon Sanders.
Beeld van de MTB-tocht in 2018. Ook dit jaar belooft het mooi maar ook zwaar te worden. Toon Sanders. (Foto: Toon Sanders)

31e MTB-toertocht van TC De Valkenrijders

  Sport

Alweer voor de 31e keer wordt in 2019 door de Valkenswaardse toerclub TC De Valkenrijders een MTB-toertocht georganiseerd.

Valkenswaard - In overleg met Staatsbosbeheer en Brabants Landschap is er voor dit jaar een volledig nieuwe route uitgezet. "Een fantastisch mooie route door de prachtige omgeving van Valkenswaard en het uitgestrekte Leenderbos waar de paarse heide prachtig in bloei staat. De start van deze prachtige tocht zal zijn op het adres Dragonder 33B te Valkenswaard." De tocht wordt gehouden op zondag 29 september. "Er kan een keuze gemaakt worden tussen de afstanden 25, 45 of 55 kilometer. De route is volledig en duidelijk uitgepijld. Op de controlepost circa halverwege de tocht wordt er sportdrank of thee met koek en fruit aangeboden. Bij aankomst is er gelegenheid om de fietsen te reinigen." In de directe omgeving is er volop parkeergelegenheid. Inschrijven kan tussen 8.30 en 10.30 uur bij de vertreklocatie: Dragonder 33B in Valkenswaard. Meedoen kost vijf euro, kinderen tot 12 jaar mogen gratis deelnemen. Voor meer informatie over deze MTB-tocht kunt u bellen naar 0646234850.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden