De weerberichten voorspellen prachtig weer, vol zon en niet te warm. Prima weer voor de paarden en de toeschouwers. Foto: SportFot/Tops International Arena.
De weerberichten voorspellen prachtig weer, vol zon en niet te warm. Prima weer voor de paarden en de toeschouwers. Foto: SportFot/Tops International Arena. (Foto: )

Toppaardensport bij Tops International Arena

  Sport

Valkenswaard is van 9 tot en met 11 augustus het middelpunt van de hippische wereld wanneer de wereldtop neerstrijkt voor de Longines Global Champions Tour en de Global Champions League. Het is de traditionele afsluiter van het wedstrijdseizoen bij Tops International Arena.

Valkenswaard - Het publiek kan gaan genieten van paardensport op het allerhoogste niveau, maar ook van wedstrijden voor jonge paarden en CSI1*/CSI2* combinaties. "De gehele Nederlandse top zal aanwezig zijn op de terreinen van Tops en proberen een graantje mee te pikken uit de prijzenpot van ruim 700.000 euro." Onder meer de winnaar van vorig jaar, Frank Schuttert, doet mee. "Hij krijgt gezelschap van onder anderen Harrie Smolders, Leopold van Asten en Eric en Maikel van der Vleuten. België is ook met de gehele top aanwezig met de huidige leider van de rankings, Pieter Devos."

Gastvrouw Edwina Tops-Alexander zal uiteraard ook aan de start verschijnen, samen met de toppers Eric Lamaze (CAN), Roger-Yves Bos (FRA), Christian Ahlmann, Daniel Deusser, Ludger Beerbaum en Marcus Ehning voor Duitsland, de Europees Kampioen Peder Fredricson (SWE) en Alberto Zorzi (ITA). Meer informatie: www.topsinternationalarena.com.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden