Achter v.l.n.r. Martin Westerhuis, Jeroen Jansen, Ruud van Gerven, Marc van Son, Loek van Asten. Zittend v.l.n.r. Jan Dielis, Henk Dielis, Jan Lathouwers, Wil Hoekx, Antoon van Meijl, Carel van de Braak.
Achter v.l.n.r. Martin Westerhuis, Jeroen Jansen, Ruud van Gerven, Marc van Son, Loek van Asten. Zittend v.l.n.r. Jan Dielis, Henk Dielis, Jan Lathouwers, Wil Hoekx, Antoon van Meijl, Carel van de Braak. (Foto: Henry Jansen)

De Valk huldigt liefst veertien jubilarissen

  Sport

De Valk bestaat 110 jaar. De viering hiervan werd meteen aangegrepen om de jaarlijkse Gouden Leden-dag te houden. Er werden heel wat personen in het zonnetje gezet.

Valkenswaard - Om precies te zijn maar liefst veertien. Naast zes 25-jarige en twee 50-, 60-, en 70-jarige jubilarissen waren er dit jaar ook twee 75 jarige jubilarissen. Afwezig waren Pim Joppen, Dave Roomer en Jesper Roberscheuten, zij worden later gehuldigd.

Na de huldiging van alle jubilarissen werden alle aanwezigen getrakteerd op een uitgebreid warm en koud buffet, waarna de festiviteiten overgingen in een informele receptie. Veel leden en oud-leden haalden verhalen op uit de rijke historie van De Valk. Veel aandacht ging uit naar het behaalde landskampioenschap in 1963, een absoluut hoogtepunt in alle jaren. Aanwezige spelers uit dat jaar werden geïnterviewd.

Jubileumjaar

"Al met al een mooi begin van de viering van dit jubileumjaar, dat voortgezet zal worden tijdens het Pinkster Jeugd Toernooi met een jubileumwedstrijd tussen De Valk 1 uit 2009 tegen De Valk 1 uit 2019", aldus de club. Daarop volgt een feestavond voor alle (oud)-leden.

Meer berichten