Foto:

RKVV Dommelen verlengt met hoofdtrainer Paul Firet

  Sport

Voetbalclub RKVV Dommelen heeft de overeenkomst met hoofdtrainer Paul Firet verlengd. Paul zal in het volgende seizoen, 19/20, alweer zijn derde jaar als hoofdtrainer van RKVV Dommelen ingaan.

Dommelen - Ondanks de lage klassering op de ranglijst zijn zowel de technische commissie als het hoofdbestuur van mening dat Paul de juiste persoon is om met de jonge, talentvolle, spelersgroep te bouwen aan sportieve successen in de toekomst voor Dommelen 1 en 2.

Gesprekken

Uit de gesprekken met de spelers en de overige stafleden bleek dat er wederzijdse tevredenheid is over de samenwerking met elkaar en dat er vertrouwen in de toekomst is. Zowel in de tweede seizoenshelft van het huidige voetbaljaar als in het nieuwe seizoen 2019-2020, dat na de zomer zal aanvangen.

Assistent

In het nieuwe seizoen zal Paul geassisteerd worden door Tonnie van den Dungen (voormalig hoofdtrainer, huidige Jo19-1-trainer bij Dommelen). Dommelen 2 zal in het nieuwe seizoen gecoacht worden door Fred Westreenen, de huidig assistent van Paul. Dit houdt in dat er afscheid genomen wordt van Maikel van Moorsel, de huidige trainer/coach van Dommelen 2.

Meer over RKVV Dommelen:

www.rkvvdommelen.nl

Meer berichten