Voorafgaande aan de competitiewedstrijd tegen Veritas was de officiële overhandiging.
Voorafgaande aan de competitiewedstrijd tegen Veritas was de officiële overhandiging. (Foto: HENRY JANSEN)

De Valk presenteert speciaal jubileumshirt

  Sport

Speciaal voor het 110-jarige bestaan van De Valk heeft hoofdsponsor Accres het hoogste seniorenelftal en het hoogste jeugdelftal in het nieuw gestoken.

Valkenswaard - Voorafgaande aan de competitiewedstrijd tegen Veritas was de officiële overhandiging van het speciaal voor deze gelegenheid door Niels van Gerven ontworpen jubileumtenue. Uit de hoeveelheid complimenten kan worden opgemaakt dat, naast Frans van Gerven (directeur-eigenaar van Accres, HR|Payroll) en Martin Westerhuis (voorzitter De Valk), er veel mensen content mee zijn. Van Gerven: "De club bruist van nieuwe energie, dat ondersteun ik graag extra."

Mijlpaal

Accres prijkt dit seizoen als sponsor dus ook op de shirts van het hoogste senioren- en jeugdteam. "Het is extra mooi om de vaandelteams bij deze mijlpaal in een jubileumtenue te laten spelen", aldus van Gerven.

De shirtsponsoring met Accres op beide zijde van de shirts maakt onderdeel uit van de uitbreiding van het hoofdsponsorschap van Accres. Dit werd door het tekenen van een nieuwe sponsorovereenkomst bezegeld.

Meer berichten