Seizoensrecord van acht overwinningen voor Ronald Grijseels, Erwin Duivis en Henk Sandkuyl van TTV Valkenswaard.
Seizoensrecord van acht overwinningen voor Ronald Grijseels, Erwin Duivis en Henk Sandkuyl van TTV Valkenswaard.

TTV Valkenswaard: en dat is 8!

Sport 381 keer gelezen

TAFELTENNIS - Het eerste team van TTV Valkenswaard ging vrijdag naar TTCV in Veghel en kwam met een 1-9 zege terug naar huis. 

Erwin Duivis en Ronald Grijseels deden wat van ze kon worden verwacht. Ze wonnen redelijk eenvoudig hun enkel partijen en wezen in het dubbel het duo Van Dijk/Lawa in vijf games terug. Voor Henk Sandkuyl was het anderhalf jaar geleden dat hij twee van zijn drie enkelspelen wist te winnen: Thijs van Berlo en Hassan Lava werden in vijf games verslagen en er was een simpel verlies tegen Maarten van Dijk. De verrassing in 2C was het 10-0 verlies van de nummer twee LUTO bij de lijstaanvoerder Een en Twintig in Beek en Donk.

Valkenswaard staat nu tweede op negen punten van koploper Een en Twintig en vijf punten voor op de Tilburgenaren van LUTO. De nummer drie is vrijdag de tegenstander in de laatste uitwedstrijd voor TTV en het Valkenswaardse trio is erop gebrand ook de negende wedstrijd van de competitie winnend af te sluiten. Koploper Een en Twintig moet op bezoek bij Never Despair en zal daar ongetwijfeld de nodige punten scoren, waarmee ze volgende week het kampioenschap al zouden kunnen gaan vieren.

De laatste wedstrijd thuiswedstrijd van Valkenswaard is dan om des keizers baard, maar in Valkenswaard droomt men wel van tien op tien overwinningen. Mocht TTV Valkenswaard ook de laatste twee wedstrijden winnen, dan zal er nog terug gedacht worden aan de inmiddels afgeschafte regel dat wanneer een team alle wedstrijden wint automatisch kampioen is, ook als het niet nummer één op de ranglijst is.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant