Voorzitter Ruud van Dijk overhandigt een bos bloemen aan Jordi van Meurs die zijn laatste thuiswedstrijd in het 1e elftal speelde
Voorzitter Ruud van Dijk overhandigt een bos bloemen aan Jordi van Meurs die zijn laatste thuiswedstrijd in het 1e elftal speelde

SV Valkenswaard verliest van Mierlo-Hout

Sport 253 keer gelezen

VALKENSWAARD - Na het behaalde kampioenschap vorige week, trad SV Valkenswaard afgelopen zondag aan tegen Mierlo Hout, de nummer twee op de ranglijst die nog alle belang had bij een overwinning. Een plaats in de nacompetitie was de inzet van Mierlo Hout.

SV Valkenswaard startte wegens schorsingen en blessures met 5 andere spelers in de basis dan vorige week. De eerste 20 minuten hadden de Bosuilen een overwicht. Jammer genoeg konden twee goede kansen niet verzilverd worden. Naargelang de eerste helft verstreek werd Mierlo Hout sterker wat onderstreept werd met twee doelpunten. 

Tweede helft

Na de rust ontspon zich een wedstrijd waarin Mierlo Hout nog 1 keer scoorde en eigenlijk vrij gemakkelijk hun voorsprong consolideerden. Verder was de keeper van Mierlo Hout zeer goed op dreef. Hij wist enkele schijnbaar zekere doelpunten uit zijn doel te ranselen. 

Jordi van Meurs

Tegen het einde van de wedstrijd was er een publiekswissel van Jordi van Meurs. Jordi stopt na dit seizoen. De Bosuilen zullen de razendsnelle, technisch zeer begaafde speler gaan missen. 

Uit de krant