Jordi van Meurs omspeelt zijn tegenstander in de wedstrijd tegen RoodWit.
Jordi van Meurs omspeelt zijn tegenstander in de wedstrijd tegen RoodWit.

SV Valkenswaard pakt 3 punten na matige wedstrijd

Sport 269 keer gelezen

VALKENSWAARD - Nadat eerst het 2e elftal overtuigd won van Rood-Wit met 1-3, was het daarna de beurt aan het vaandelteam om eenzelfde prestatie neer te zetten tegen het 1e team van Rood-Wit. 

SV Valkenswaard paste zich aan het tempo van de Rood-Witten aan en daardoor werd het een matige wedstrijd. Desondanks had SV Valkenswaard de hele wedstrijd de beste kansen. Jordi van Meurs zag zijn bal net voor rust via binnenkant paal naast gaan. Ruststand 0-0.

Tweede helft

In de tweede helft waren er voor Rood Wit geen kansen meer. SV Valkenswaard controleerde de wedstrijd en had nog een aantal kansen om tot scoren te komen. Dit lukte in de 72e minuut. Jordi van Meurs scoorde na een perfecte dieptepass van Vincent Blancke. Valkenswaard controleerde verder de wedstrijd. De voor Jordi van Meurs ingevallen Jason van de Dungen, gaf in de 91e minuut nog een mooie assist aan Thom van de Donk om de wedstrijd met 0-2 te beslissen, echter deze schoot de bal op de keeper. De eindstand 0-1 was in ieder geval voldoende voor 3 punten.

Omdat de directe concurrenten ook allemaal wonnen, blijft de plaats op de ranglijst ongewijzigd. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen NWC 1.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant