Team 2met vlnr Bob Loesberg, Erik Rohof, Cem Musullugil, Johan Meijer en Erik Koolen. Louis van Herk ontbreekt op de foto.
Team 2met vlnr Bob Loesberg, Erik Rohof, Cem Musullugil, Johan Meijer en Erik Koolen. Louis van Herk ontbreekt op de foto.

TTV Valkenswaard wint en kampioenen bij de TLE

Sport 254 keer gelezen

TAFELTENNIS - De senioren van TTV Valkenswaard kregen in de laatste wedstrijd Deurne op bezoek dat al zeker was van degradatie. Valkenswaard had al voorgesorteerd op de derde plaats. 

Deurne kwam slechts met twee spelers op bezoek en stond daarmee al 0-3 achter. Erwin Duivis won eenvoudig in drie games van Lars Raaijmakers. Henk Sandkuyl verloor de eerste twee games ruim, maar wist het tij te keren en greep in de vijfde game zijn tweede winstpartij. Deurne won daarna het dubbel en de volgende enkel te winnen. Lars van Veenendaal won zijn twee partijen en kopman Duivis bracht de eindstand op 8-2. Zoals bekend blijft Valkenswaard in de tweede klasse van de NTTB.

Valkenswaard heeft ook drie teams die uitkomen in de TLE, van oudsher de bedrijvencompetitie in de regio Eindhoven. Op de laatste speeldag zijn de eerste twee teams kampioen geworden. Het eerste team won de derby met Geenhoven met 8-2. Marc van de Boom bleef de hele competitie ongeslagen, Erik Wulmsen verloor maar één keer. Koen Verhoeven en Rob van de Heuvel wonnen de overige punten. Het tweede team is met nog een wedstrijd te spelen al kampioen; tegen Stiphout werd de maximale score behaald.

Uit de krant