Dit weekend vonden bij TTV Valkenswaard de Duo-competitie en Table Stars plaats, speciaal voor de jeugd.
Dit weekend vonden bij TTV Valkenswaard de Duo-competitie en Table Stars plaats, speciaal voor de jeugd.

Eindelijk weer overwinning TTV Valkenswaard

Sport 138 keer gelezen

VALKENSWAARD - In de uitwedstrijd tegen Flash uit Eindhoven hebben de tafeltennissers van Valkenswaard en 4-6 overwinning behaald. Dit was een opsteker na twee nederlagen op rij. 

Erwin Duivis was ongenaakbaar en wist driemaal te winnen waarbij goed spel gekoppeld werd aan vechtlust. Ronald Grijseels wist tweemaal duidelijk te winnen maar kwam net te kort tegen de sterk en snel spelende kopman van de tegenstander. Patrick van Moll heeft het hele seizoen al moeite om zijn spel te vinden en wist ook nu met matig spel niet tot winst te komen. 
Volgende week de laatste wedstrijd waarbij jeug speler Lars van Veenendaal weer zijn opwachting zal maken.

Daarnaast vonden bij TTV Valkenswaard de Duo-competitie en Table Stars plaats. Twee initiatieven waarbij jeugd kennismaakt met het spelen van competitie, op een laagdrempelige manier. Bij Table Stars hebben namens Valkenswaard Jo-Sen Franken en Kayden Rijkers hun wedstrijd met 5-0 gewonnen. Bij de Duo-competitie wonnen Elyas Alamiry en Olaf van Gompel hun wedstrijd met 4-1. Met een goed gevulde zaal en met veel tevreden gezichten kijkt de organisatie tevreden terug op een sportieve zondag.

Uit de krant

Uit de krant