Het dubbel van Duivis (r) en Grijseels (l)  ging uiteindelijk toch ook in vijf games verloren.
Het dubbel van Duivis (r) en Grijseels (l) ging uiteindelijk toch ook in vijf games verloren.

Opnieuw zware nederlaag senioren TTV Valkenswaard

Sport 235 keer gelezen

VELDHOVEN - In de uitwedstrijd in en tegen Veldhoven hebben de senioren van TTV Valkenswaard opnieuw een 8-2 nederlaag geleden. Ditmaal was de nederlaag minder onverwacht omdat Veldhoven de aanstaande kampioen is. 

Waar thuis nog een gelijkspel uit de wacht werd gesleept waren de verhoudingen nu duidelijk, mede als gevolg van gebrek aan overtuiging. 
Erwin Duivis kon eenmaal tot winst komen waar hij in de thuiswedstijd nog drie maal, zij het zeer nipt, wist te winnen. Ook Ronald Grijseels wist eenmaal te winnen, net als Duivis van materiaal speler Ahmin Mohtasham. Derde man Henk Sankuyl speelde bij vlagen zeer verdienstelijk maar moest uiteindelijk toch zijn meerdere erkennen in de kwaliteiten van zijn tegenstanders.

Het dubbel van Duivis en Grijseels bood zeker kansen op een overwinning maar ging uiteindelijk toch ook in vijf games verloren. Al met al een ruime nederlaag waardoor TTV Valkenswaard nu in de middenmoot is beland. 
De laatste twee wedstrijden van de competitie zijn niet meer van belang voor de stand, daar Valkenswaard ook veilig staat voor degradatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant