De senioren van TTV wonnen ruim, de jeugd deed slechtere zaken en verloor tweemaal.
De senioren van TTV wonnen ruim, de jeugd deed slechtere zaken en verloor tweemaal.

Senioren TTV winnen

Sport 124 keer gelezen

VALKENSWAARD - Tegen middenmoter Flash uit Eindhoven hebben de senioren van TTV Valkenswaard een ruime 9-1 overwinning geboekt in eigen huis.

Ronald Grijseels en Erwin Duivis wisten alle drie hun enkelspelen te winnen en samen sleepten ze ook het dubbelspel binnen. Ook Patrick van Moll wist ditmaal tot twee winstpartijen te komen waardoor de uitslag vast stond. Met deze overwinning klimmen ze naar de tweede plaats.

Dubbel weekend

Het eerste jeugdteam van TTV Valkenswaard had een dubbel weekend en daarmee de kans om de slechte start van de competitie ongedaan te maken. Het tegenovergestelde gebeurde helaas. Met een 7-3 en 9-1 nederlaag werd het een dramatisch weekend voor het team van coach Erik van Veenendaal. 

Zaterdag

De nederlaag van 7-3 op zaterdag tegen het sterke Middelburg was dan wel een nederlaag maar er was  met twee maal winst voor Lars van Veenendaal en een keer voor Suze Dijk. 

De nederlaag op zondag van 9-1 tegen concurrent VTV (Nieuwegein) om degradatie was matig. Alleen Lars van Veenendaal behaalde een overwinning. 
Tegen VTV speelde Valkenswaard overigens met een invaller, Mees Kant debuteerde in de Landelijke B klasse. Mees speelde sterk en vol vertrouwen. Met goede forehand openingen en een sterke backhand contra pakte hij een aantal malen de game winst. Helaas kwam Mees net te kort voor een overwinning, maar hij mag zeker terugkijken op een goede debuut qua spel. Helaas is het team door deze beide nederlagen de eerste in rij voor degradatie.
Komende week zal hard moeten worden getraind nog kans te maken. De eerstvolgende wedstrijd is tegen koploper TOGB.

Over TTV

Tafeltennis is een sport voor iedereen: jong en oud kunnen aan deze sport plezier beleven en iedereen kan het bij TTV Valkenswaard komen spelen op zijn of haar niveau. Dat kan in recreatief- of in competitieverband. Na afloop van de training of wedstrijd kan er in onze eigen kantine nog gezellig, tegen betaalbare prijzen, een drankje of hapje genomen worden. 
Meer informatie is te vinden op de website en op de Facebookpagina:

www.ttv-valkenswaard.nl

facebook.com/TTV.valkenswaard

Uit de krant

Uit de krant