Afbeelding

Mixed Hockey Vereniging DVS bestaat 65 jaar

Sport 174 keer gelezen

WAALRE - Mixed Hockey Vereniging DVS staat voor ‘Door Vriendschap Sterk’. Het is een groeiende sportvereniging met ruim 300 actieve leden. De club werd opgericht in 1958 en bestaat komend jaar 65 jaar.

En dat gaat gevierd worden. Deze keer is er een heel weekend voor gereserveerd, van 10 tot en met 12 maart 2023. Het precieze programma is voorlopig nog een verrassing. Wat wel duidelijk is, is dat het een gevarieerd programma wordt, met voor elk wat wils.

Oproep

Speciaal voor dit bijzondere lustrum wil DVS graag een blijvende herinnering maken voor iedere aanwezige tijdens het lustrum. De club is daarom op zoek naar mooie verhalen en/of foto’s over de rijke historie van de hockeyvereniging. Heb je dus nog een mooie herinnering, een leuke anekdote of een altijd verborgen gebleven foto? Mail dit dan naar:
 lustrum@dvshockey.nl.

Reünie

Daarnaast is een lustrum natuurlijk niks zonder een reünie. Daarvoor wil DVS zoveel mogelijk oud-leden uitnodigen om samen met de huidige leden, een leuk feestje te vieren. Omdat de club natuurlijk niet van ieder oud-lid een verhuisbericht krijgt, is ze het overzicht van wie nu waar woont een beetje kwijt. Ben je daarom oud-lid of ken je iemand dat is en willen jullie graag naar de reünie komen? Stuur dan de gegevens naar lustrum@dvshockey.nl, zodat we een uitnodiging kunnen sturen. 


Uit de krant

Uit de krant