De senioren van TTV Valkenswaard zijn de competitie begonnen met een zege.
De senioren van TTV Valkenswaard zijn de competitie begonnen met een zege.

Senioren TTV Valkenswaard winnen, matige start jeugd

Sport 141 keer gelezen

VALKENSWAARD - De senioren van TTV Valkenswaard zijn goed aan het nieuwe seizoen begonnen. Onder aanvoering van Erwin Duivis werd met 6-4 gewonnen van Unicum. De jeugd maakte echter een valse start tegen het Leidense Scylla.

Het eerste seniorenteam is het seizoen in de tweede klasse begonnen met een overwinning tegen Unicum. Erwin Duivis won zijn drie partijen vrij gemakkelijk. Ronald Grijseels moest na enkele spannende games zijn meerdere erkennen in Jip Lam, maar won verder zijn twee enkels. Hen Sandkuyl heeft zijn rentree gemaakt in het eerste team, maar kon geen vuist maken. Duivis en Grijseels zorgden voor de winst, door met 14-12 in de vijfde game de dubbel binnen te halen.

Kleine nederlaag

Het eerste jeugdteam van TTV Valkenswaard is de competitie gestart met een kleine nederlaag. Tegen het Leidense Scylla werd met 4-6 verloren. Daar waar Lars van Veenendaal (tegen de kopman van Scylla) en Merlina Singh hun wedstrijden ruim verloren, sleepte Suze Dijk er een nipte overwinning uit. Komende week volgt de uitwedstrijd tegen het sterke Hilversum. Het tweede jeugdteam, ook uitkomend in de landelijk competitie, verloor ook met 4-6.

Uit de krant

Uit de krant