Danny Blankers versterkt de technische staf van RKVV Dommelen in ieder geval voor 1 jaar.
Danny Blankers versterkt de technische staf van RKVV Dommelen in ieder geval voor 1 jaar.

Danny Blankers versterkt technische staf RKVV Dommelen

Sport 90 keer gelezen

DOMMELEN - Danny Blankers versterkt per ingang van seizoen 2022-2023 de technische staf van de selectie van RKVV Dommelen. Hij zal naast William Hoeymans als assistent-trainer aan de slag gaan. 

De oud-trainer van onder andere Knegselse Boys, Mifano en FC Oda tekent voor één seizoen, met de intentie tot een langere samenwerking. RKVV Dommelen is verheugd om Danny toe te voegen aan de technische staf en zijn kennis en ervaring in te zetten voor de verdere ontwikkeling van de jonge selectie. Met de komst van Danny is de invulling van de technische staf afgerond.

Naast William Hoeymans en Danny Blankers, zijn Theo Cornelissen en Michael Martens de trainers van Dommelen 2 en vult Niels Bouwman de rol van keeperstrainer in. De medische staf en begeleiding worden ingevuld door Melissa van Gerwen en Toon Stoffels, selectiemanager is Chris Hof en Peter van Weert is de grensrechter van Dommelen 1. Tonnie van den Dungen zal komend seizoen een begeleidende rol krijgen richting de trainers in hogere jeugd en selectie, en ook binnen de technische commissie actief zijn.

Uit de krant