Vlnr: Cor van Gerven (60 jaar lid), Guus van Gorp (70 jaar lid) en Jan Verspaij (50 jaar lid). (Foto: Henry Jansen)
Vlnr: Cor van Gerven (60 jaar lid), Guus van Gorp (70 jaar lid) en Jan Verspaij (50 jaar lid). (Foto: Henry Jansen)

Voetbalclub De Valk huldigt jubilarissen

Sport 476 keer gelezen

VALKENSWAARD - Voetbalvereniging De Valk uit Valkenswaard huldigde vorige week donderdag enkele jubilarissen tijdens de Gouden Leden-dag. Zo zijn Guust van Gorp en Jo van de Kerkhof beiden alweer 70 jaar lid van de club.

De Gouden Leden-dag verliep weer zoals vertrouwd, nu er dit keer geen coronamaatregelen meer golden. 45 leden en hun partners togen vorige week donderdag naar De Valk waren ze werden getrakteerd op de revue ‘Vooruit die Valken’, zoals tijdens het 100-jarig bestaan in 2009 werd opgevoerd in De Hofnar. De aanwezigen genoten hier zichtbaar met volle teugen van.

Daarna volgde het in het zonnetje zetten van de jubilarissen. Tijdens de Gouden Leden-dag krijgen alle leden die 50, 60 of 70 jaar bij de club zijn een speciale vermelding. Zo ook voor Guust van Gorp en Jo van de Kerkhof, beiden alweer 70 jaar van de partij. Van Gorp ontving daarom een oorkonde uit handen van voorzitter Corné Maas. Van de Kerkhof was verhinderd en krijgt zijn oorkonde daarom op een later moment. Daarnaast waren er felicitaties voor Cor van Gerven, 60 jaar lid van de club. Ook hij ontving een oorkonde. Tot slot kreeg Jan Verspaij een gouden speld voor zijn 50-jarig lidmaatschap.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant