Lars van Veenendaal nam zijn team bij de hand, en maakte ook nog zijn debuut bij de senioren.
Lars van Veenendaal nam zijn team bij de hand, en maakte ook nog zijn debuut bij de senioren.

Handhaving voor jeugd ATTV

Sport 232 keer gelezen

VALKENSWAARD - Met nog één speelronde te gaan is de jeugd van tafeltennisvereniging ATTV uit Valkenswaard nu al zeker van lijfsbehoud. Afgelopen weekend boekten de Valkenswaardse tafeltennissers een overtuigende zege op hekkensluiter ONI: 7-3. De senioren van ATTV gingen thuis onderuit tegen middenmoter Stiphout.

Handhaving in de jeugd-eredivisie is dus een feit voor ATTV. Een knappe prestatie van de jongelingen, die dit seizoen hun debuut maakten op het hoogste niveau. Lars van Veenendaal (foto) nam zijn team bij de hand. Hij speelde net als de afgelopen weken sterk en bleef ditmaal zelfs ongeslagen. 

Vechtwedstrijd

Pascal-Andre Wolters bracht wederom niet zijn beste tafeltennis, verloor kansloos van de kopman van ONI en kon slechts heel nipt met 12-10 in de vijfde game winnen van de zwakste speler van ONI. Tezamen wonnen Lars en Pascal-Andre ook het dubbel. In een ware vechtwedstrijd kwamen ze 1-2 achter, maar wederom ging de vijfde game naar Valkenswaard.

Suze Dijk liet net zoals in de afgelopen weken vooruitgang zien, maar kwam telkens nét te kort. Ze verloor maar liefst vijf games met 2 punten verschil. Al met al geen eenvoudige maar wel een hele waardevolle overwinning. Komend weekend sluit het team de competitie thuis af tegen het sterke SKF uit Veenendaal.

Opnieuw onderuit

De senioren van ATTV gingen thuis tegen middenmoter Stiphout opnieuw onderuit. Alleen Erwin Duivis wist tot enkelspel winst te komen en samen met Ronald Grijseels wist hij ook de dubbel te winnen. Grijseels zelf speelde met fysiek ongemak en kon zodoende niet het maximale uit zijn spel halen, waardoor winst nooit in zicht kwam.

Invaller was ditmaal Lars van Veenendaal die normaal uitkomt in het eerste jeugdteam. Zijn seniorendebuut verliep moeizaam maar naarmate de wedstrijden vorderden liet hij toch steeds vaker mooie dingen zien. Door deze 2-8 nederlaag kunnen de tafeltennissers degradatie uit de 1e klasse niet meer ontlopen.

Door deze nederlaag kunnen de senioren degradatie niet meer ontlopen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant