De jeugdopleiding van RKVV Dommelen allerminst stilgezeten.
De jeugdopleiding van RKVV Dommelen allerminst stilgezeten.

RKVV Dommelen zet in op de jeugd

Sport 187 keer gelezen

DOMMELEN - Ook dit voetbalseizoen heeft de jeugdopleiding van RKVV Dommelen allerminst stilgezeten. Gelukkig mocht de jeugd bijna het gehele seizoen samen voetballen, wat resulteerde in een vol sportpark ’t Heike en diverse aanmeldingen van nieuwe leden. 

Om nog meer mensen kennis te laten maken met de voetbalvereniging zijn de trainingen in de komende maanden niet alleen toegankelijk voor leden, maar ook niet-leden zijn van harte welkom. Kinderen die het vrijblijvend willen proberen of de vereniging bij hun past, trainen mee met de huidige teams (vanaf 7 jaar) of op zaterdagen met de jongste talenten, de mini’s, (tot en met 6 jaar). Aanmelden of meer informatie over deze kennismaking kan via de website www.rkvvdommelen.nl/kennismaken. 

Spelers of speelsters die volgend seizoen bij Dommelen willen komen voetballen, en mogelijk ingedeeld willen worden in een eerste team van een categorie, worden verzocht zich zo snel als mogelijk te melden. De insteek van RKVV Dommelen is dat nieuwe spelers altijd vooraf (vrijblijvend) meetrainen. Enerzijds voor de speler en ouders om zelf kennis te maken met de vereniging, anderzijds voor de vereniging om een beeld te krijgen. Bij interesse, graag contact opnemen met Maarten de Backer via het volgende mailadres: ho@rkvvdommelen.nl. Uiteraard kan je ook altijd contact opnemen voor andere vragen over specifiek de indelingen of vragen over voetbalvereniging RKVV Dommelen in het algemeen.

Iedereen is welkom

RKVV Dommelen en Jeugdfonds Sport willen sociale uitsluiting voorkomen door kinderen te stimuleren mee te doen met activiteiten op het gebied van sport, cultuur en educatie. In geval dit financieel voor hen niet haalbaar is kunnen ouders via de vereniging een beroep doen op Jeugdfonds Sport. RKVV Dommelen ondersteunt dit van harte en benadrukt met de samenwerking het belang dat alle kinderen, ongeacht afkomst of achtergrond, moeten kunnen voetballen bij RKVV Dommelen. Uiteraard gaat de vereniging vertrouwelijk met deze gegevens om.

Meer informatie is te vinden op de website van RKVV Dommelen, onder het kopje ‘ledenadministratie’.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant