Initiatiefnemers Peter van de Kroft, Eric Sengers en Jeroen Prevaes.
Initiatiefnemers Peter van de Kroft, Eric Sengers en Jeroen Prevaes.

Oud-trainers TWC de Kempen presenteren eigen toerafdeling

Sport 278 keer gelezen

VALKENSWAARD - TWC de Kempen is al jaren bedreven in het organiseren van wielerwedstrijden voor jong en oud. Maar aan dat aanbod is nu iets nieuws toegevoegd: de club heeft inmiddels namelijk een eigen toerafdeling.

De nieuwe toerafdeling is een initiatief van Peter van de Kroft, Eric Sengers en Jeroen Prevaes, allen oud-trainer van TWC. Deze afdeling richt zich op fietsers die het wielrennen leuk vinden, maar niet per se wedstrijden hoeven te rijden. Er wordt dan ook recreatief gefietst waarbij verschillende routes voorbijkomen.

Dat er behoefte was aan zo’n extra afdeling, blijkt wel uit de eerste interesse. Zo zijn er inmiddels al zestien leden aangesloten bij de toerafdeling. Het is uiteraard de bedoeling om dat aantal in de komende periode nog flink op te krikken. De toerafdeling legt iedere dinsdag- en donderdagavond plus iedere zondagochtend een tocht af.

Het Verzetje

Er wordt altijd vertrokken vanaf clubgebouw Het Verzetje aan de Monseigneur Smetsstraat 45 in Valkenswaard. De tochten op dinsdag en donderdag starten om 18.30 uur, op zondagochtend vertrekt de groep om 10.00 uur. Meer informatie is verkrijgbaar bij Theo Lemmens (06-28333329) en Jeroen Prevaes (06-57530094). 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant