Ben Visser was in uitstekende vorm en won zijn drie partijen met overmacht.
Ben Visser was in uitstekende vorm en won zijn drie partijen met overmacht.

Volle winst voor jeugd tafeltennis Valkenswaard

Sport 161 keer gelezen

VALKENSWAARD - Succes voor het jeugdteam van Tafeltennisvereniging Valkenswaard. Bij het debuut in de landelijk A klasse heeft TTV Valkenswaard enigszins verrassend meteen de volle winst gepakt.

Tegen ONI  uit Wijchen werd met 7-3 zeer overtuigend gewonnen. Ben Visser boekte drie overwinningen waarvan tweemaal zelfs met 3-0. Ook had hij een belangrijk aandeel in het dubbel samen met Pascal-André Wolters dat ook werd gewonnen.

Pascal-André Wolters verloor zijn eerste wedstrijd, maar vocht zich daarna sterk terug. Goed geconcentreerd en mentaal sterk pakte hij twee overwinningen. Lars van Veenendaal verloor zijn eerste wedstrijd kansloos. In de tweede wedstrijd tegen de kopman van ONI pakte hij de zege. Het hele team kan terugkijken op een meer dan verdienstelijk debuut in de jeugd eredivisie van het tafeltennis. Komende week de zware uitwedstrijd tegen De Veluwe Apeldoorn.

Verlies voor heren

De tafeltennis heren van TTV Valkenswaard begonnen de competitie in de eerste klasse met een 6-4 nederlaag in de uitwedstrijd tegen Taverbo uit Boxtel. Het tweede jeugdteam wist met 7-3 te winnen van het Tilburgse Irene.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant