<p>Dommelen 4t heeft alvast de middenstip aangelegd op Veld 5, waar zij normaal gesproken&nbsp; het meest op spelen.</p>

Dommelen 4t heeft alvast de middenstip aangelegd op Veld 5, waar zij normaal gesproken  het meest op spelen.

Dommelen 4t schenkt club een nieuwe middenstip

  Sport

Voetbalteam Dommelen 4t bestaat al meer dan 20 jaar. Echte vrienden dus! Dit seizoen is het team winterkampioen en dus ook seizoenskampioen. Met uiteraard wat hulp van corona: ze mochten slechts drie wedstrijden spelen.

DOMMELEN - Jaarlijks houdt het team meerdere activiteiten buiten de wedstrijden om, zoals een feestavond, barbecue, fietstocht, carnavalsmiddag, enzovoorts. In verband met de coronamaatregelen gingen al deze activiteiten niet door.

Daarom heeft men een online 'alle 12 ruk'-quiz gehouden. Deze term is een verwijzing naar een CD die ze een hele tijd geleden met elkaar hebben opgenomen ter gelegenheid van het eerste kampioenschap. In totaal waren er 44 deelnemers. Alle leden ontvingen voor de quiz een box met een bierproeverijtje, hapjes, bingo loten en een zakje zaad, zand en een apart bakje. Tijdens de quiz was er een opdracht waarbij de leden zelf hun gras moesten kweken (want de geur en het gevoel van gras misten ze natuurlijk enorm).

Meerdere leden hebben echte kwekerskwaliteiten laten zien. Resultaat: meerdere bakjes met heerlijk geurend, jong, vol gras. En daar moest men natuurlijk iets mee doen! Op het paviljoen van RKVV Dommelen worden momenteel de velden weer geprepareerd voor een nieuw voetbalseizoen. Veld 5, het veld waar team 4t op zondagochtend het meeste op voetbalt, ligt klaar om opnieuw ingezaaid te worden. Het team bedacht daarom om de club alvast te steunen door alvast de middenstip aan te leggen. En dat is goed gelukt!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden