Foto: Henry Jansen

Tibbe Dielis winnaar JO8/JO9 Cup

  Sport

Tibbe Dielis Voetbalvereniging De Valk is de winnaar geworden van de JO8/JO9 Cup. In de maand maart organiseerde de jeugdcommissie een intern toernooi voor onze pupillen dat op zaterdag 27 maart zijn ontknoping kende.

RIJSWIJK/VALKENSWAARD - De afgelopen vier zaterdagen werden alle spelers van de JO8 en de JO9 door elkaar gemixt bij de verschillende spelvormen. Elke zaterdag moest er gespeeld worden in de spelvormen 2 tegen 2, 4 tegen 4 en 6 tegen 6 waar iedere speler individueel punten voor kon verdienen. Ook konden ze punten verdienen door leeuwtjes om te schieten en door ballen in containers te schieten.

Op de laatste zaterdag was het nog spannend wie er met de hoofdprijs vandoor zou gaan. Uiteindelijk viel de beslissing in de allerlaatste spelronde en was met een klein verschil Tibbe Dielis de verdiende winnaar. Waar Tibbe Dielis met de hoofdprijs naar huis ging hoefden de overige spelers niet met lege handen naar huis te gaan. Iedereen kreeg een prachtig beeldje als blijvende herinnering aan dit evenement.

De jeugd hoeft niet lang te wachten op het volgende evenement, want volgende week zaterdag staat er in de middag een mooie speurtocht op het programma waar nu al reikhalzend naar uit zal worden gekeken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden