<p>Er wordt binnenkort weer naar hartenlust getafeltennist bij Tafeltennisvereniging Valkenswaard.</p>

Er wordt binnenkort weer naar hartenlust getafeltennist bij Tafeltennisvereniging Valkenswaard.

(Foto: )

Tafeltennisvereniging Valkenswaard weer opgestart

  Sport

Net zoals de meeste verenigingen is Tafeltennisvereniging Valkenswaard enkele maanden dicht geweest. En dat in een tijd waarbij tafeltennistafels, zowel indoor als outdoor, niet aan te slepen waren.

VALKENSWAARD - Vanaf juli zijn de trainingsmomenten weer opgestart. Voor de jeugd zonder al te veel beperkingen. Voor de senioren mogen er maar een beperkt aantal tafels staan en moeten er onder andere met speelveldomheiningen worden gewerkt. Al met al staan deze extra regels de sport en het spelplezier niet in de weg. Vanzelfsprekend is ook de kantine in gereedheid gebracht voor de nieuwe regels. Waar de 55+ groep gewend was om te dubbelen, is men voor de zekerheid maar overgestapt op het enkelspel. Iets waar momenteel zelf de keuze voor gemaakt kan worden.

Ook de competitie staat weer voor de deur, waarvoor ook de nodige voorzorgsmaatregelen zijn genomen. Nu de routine er weer in zit, zijn potentiële leden weer welkom om kennis te maken met onze spelersgroepen. Alle leeftijden en alle niveau’s zijn welkom. De gemeentelijke zaal aan de Hertog Hendrikstraat is eveneens toegankelijk voor rolstoelen. Gezien de organisatie wordt wel gevraagd om voor het eerste bezoek een afspraak te maken. Dit kan via de website www.ttv-valkenswaard.nl of er kan een mail gestuurd worden naar secretaris@ttv-valkenswaard.nl..

Rijk verleden
Tafeltennisvereniging Valkenswaard is een diverse vereniging met een rijk verleden. Jeugd speelt zowel in de landelijke als afdelingscompetitie. Senioren spelen in de afdelingscompatitie van de NTTB, en er zijn ook teams die in de bedrijvencompetitie TLE uitkomen. Daarnaast speelt er ook beginnende jeugd en beginnende en gevordere seniorspelers. Ook zijn enkele paratafeltennissers bij de club. Bijzonder is de grote groep 55+ spelers (zelfs tot en met 90+) welke 1 of 2 keer per week tafeltennis speelt op recreatieniveau, met een gezellige koffiepauze erbij.

www.ttv-valkenswaard.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden