<p>Kinderburgemeester Iris Brom en burgemeester Anton Ederveen knippen het lint door. Daarmee verrichten zij de offici&euml;le opening van de padelbanen.</p>

Kinderburgemeester Iris Brom en burgemeester Anton Ederveen knippen het lint door. Daarmee verrichten zij de officiële opening van de padelbanen.

(Foto: )

Burgemeesters openen Valkenswaardse padelbanen

  Sport

De officiële opening van de padelbanen bij TV Valkenswaard (TVV) vond zaterdag 5 september plaats. Daarbij waren zo’n 150 mensen van de partij. De ceremonie werd verricht door de burgemeester en kinderburgemeester van Valkenswaard.

VALKENSWAARD - Voordat burgemeester Ederveen het lint doorknipte, benadrukte hij het belang van goede sportfaciliteiten voor de sociale cohesie en was daarom uitermate blij met het initiatief van TVV om deze padelbanen aan te leggen. Naast de openingceremonie werden ook clinics en demonstratiewedstrijd verzorgd. Veel bezoekers hebben genoten van deze demonstratiewedstrijd waarbij diverse spelsituaties werden getoond en ook werd uitgelegd wat bijvoorbeeld de verschillen met tennis zijn.

Padel is momenteel als snelstgroeiende sport van Nederland erg populair. Tijdens zijn toespraak stond Robert Warmoeskerken, voorzitter van TVV, expliciet stil dat padelbanen niet mogen ontbreken op zo’n mooi sportpark als Den Dries. Wil je meer te weten komen over de padelsport, kom dan een keer naar het tennispark Den Dries. Of kijk op www.tv-valkenswaard.nl. In het kader van de opening van de padelbanen heeft TVV momenteel een aantrekkelijk aanbieding om lid te worden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden