Foto: RKVV Dommelen

Voetballen bij RKVV Dommelen

  Sport

Vanaf maandag 17 augustus zijn de jeugdtrainingen bij RKVV Dommelen, na een korte zomerstop, hervat voor alle jeugdteams. Na een succesvolle (warme) editie van de Voetbaldagen, starten alle teams weer op en hebben ze zaterdag 22 augustus al een oefenwedstrijd gespeeld. De komende weken spelen alle jeugdteams nog zowel vriendschappelijke als bekerwedstrijden, voor in september de competitie start.

DOMMELEN - Wil jij nog (gaan) voetballen? Dan kan je de komende periode nog gratis en vrijblijvend meetrainen met onze jeugdteams, in alle categorieën. Er is zeker nog ruimte voor nieuwe jongens en meiden, die het leuk vinden om bij onze vereniging te (komen) voetballen, eventueel samen met jouw vriendjes of vriendinnetjes. Meld je nu aan via ho@rkvvdommelen.nl (Maarten de Backer) of bel met 06-12974360. Ook bij vragen, kan je contact met Maarten opnemen.

Mocht je je direct willen aanmelden als lid, dan kan je ook direct een mail sturen naar de ledenadministratie van RKVV Dommelen, via ledenadministratie@rkvvdommelen.nl. Verder vind je alle relevante informatie op de website van RKVV Dommelen, welke wekelijks bijgewerkt wordt.

Samenwerking Stichting Leergeld

RKVV Dommelen en Stichting Leergeld werken samen om kinderen te laten voetballen, in geval dit financieel voor hen niet haalbaar is. Ouders kunnen dus een beroep doen op Stichting Leergeld als zij financieel niet in staat zijn dit voor hun kinderen te regelen. Aanvragen zijn mogelijk voor kinderen van 4 tot 18 jaar. RKVV Dommelen ondersteunt dit van harte en benadrukt met de samenwerking het belang dat alle kinderen, ongeacht afkomst of achtergrond, moeten kunnen voetballen bij RKVV Dommelen. Uiteraard gaat de vereniging vertrouwelijk met deze gegevens om. Meer informatie vind je op de website van RKVV Dommelen, onder het kopje ‘Ledenadministratie’.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden