Juf Roos
Juf Roos (Foto: )

Films in de carnavalsvakantie

  Cultuur

Theater De Hofnar heeft speciaal voor de carnavalsvakantie diverse films op de planning staan. In de vakantie is er veel te doen voor zowel peuters als voor de hele familie. Kom bijvoorbeeld naar de film 'Juf Roos Is Jarig' (AL) of 'Aladdin' (9+).

Valkenswaard – In de film 'Juf Roos Is Jarig' zie je het verhaal van Roos die haar verjaardag wil vieren. Haar grappige buurjongen Gijs versiert de kleurrijke molen maar hij gebruikt te veel ballonnen. De molen stijgt zomaar op met Roos en Gijs er nog in…

Tijdens de geweldige Disney film 'Aladdin' kun je genieten van de charmante straatrat Aladdin, de moedige zelfbewuste prinses Jasmine en de geest die mogelijk de sleutel is tot hun toekomst.

De laatste film 'The Lion King' is een bijzondere familiefilm. De regisseur neemt je mee naar de Afrikaanse savanne waar een toekomstige koning is geboren. Zijn oom wil ook heel graag de troon bemachtigen. De strijd om de troon wordt geteisterd door verraad, tragedie en drama.

Kaarten reserveren
Kijk voor meer informatie en het reserveren van kaarten op www.hofnar.nl, kom langs bij de kaartverkoopbalie (ma t/m vr 09.30 u – 17.00 u) , of bel 040-2074020.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden