De toneelvoorstelling 'Tonio' is op zaterdag 1 februari te zien.
De toneelvoorstelling 'Tonio' is op zaterdag 1 februari te zien. (Foto: Piek www.piek.cc)

Een indrukwekkende theatervoorstelling

  Cultuur

Tonio is een indrukwekkende toneelvoorstelling naar het boek van A.F.Th. van der Heijden. Op zaterdag 1 februari is deze toneelbewerking te zien in Theater De Hofnar met o.a. Porgy Franssen, Jacqueline Blom en Lisa Zweerman.

Valkenswaard - Wat doet het met je relatie als je samen het grootst denkbare verlies meemaakt? De indrukwekkende, rauwe bestseller die A.F.Th. van der Heijden schreef over het verlies van zijn 21-jarige zoon Tonio.

Tonio
In deze toneelvoorstelling staat de zoektocht van de ouders om samen overeind te blijven centraal. Hoe kun je elkaar blijven vinden en steunen als grote emoties als verdriet, woede en wanhoop hun intrede doen? Waar de moeder uit alle macht probeert om niet weg te glijden in verdriet, bijt de vader zich vast in het verzamelen en vastleggen van feiten. Drijft het verlies de ouders uit elkaar of zijn ze in staat elkaar te troosten?

Kaarten reserveren
Kaarten reserveren voor deze voorstelling kan aan de kaartverkoopbalie (ma t/m vr 09.30 u – 17.00 u of één uur voor aanvang van elke voorstelling), via www.hofnar.nl of telefonisch via 040-2074020.

Meer berichten