Het afstuderen van Horsten vindt plaats op maandag 24 juni om 19.30 uur, in de kleine zaal van 013 te Tilburg. Het is gratis toegankelijk.
Het afstuderen van Horsten vindt plaats op maandag 24 juni om 19.30 uur, in de kleine zaal van 013 te Tilburg. Het is gratis toegankelijk. (Foto: )

Daphne Horsten gaat voor Talent Award

  Cultuur

Daphne Horsten (21) uit Valkenswaard is genomineerd voor de Conservatorium Talent Award: een evenement dat letterlijk een podium biedt aan opstormende jazzmuzikanten. Acht conservatoria vaardigen hun beste studenten af.

Valkenswaard - De wedstrijd is 18 mei gratis te bezoeken tussen 10.00 en 18.00 uur in de Clubzaal van de Verkadefabriek. "De optredens van de geselecteerde muzikanten zijn een bijzondere gelegenheid om de sterren van morgen nu al te zien en te horen. Bijzonder is ook dat jazzmuzikanten in verschillende disciplines de degens kruisen: van zang tot gitaar en van saxofoon tot piano. Maar één ding hebben zij gemeen het niveau is erg hoog." Het optreden van Horsten, (zang)finaliste van het Conservatorium Tilburg, is om 13.00 uur. Daphne wil met de onbevangenheid van de jeugd de wereld ontdekken via de muziek. Daar is ze met een kickstart aan begonnen. En dan moet het allemaal nog beginnen. Dit is het jaar dat Daphne afstudeert aan het conservatorium. Als voorlopig hoogtepunt zal ze schitteren op het podium van de Verkadefabriek met haar Future Soul band. Die bestaat uit Tijn Driessen (toetsen), Paul Snoeren (bas), Eliando Hatumena (drums) en Roel Driessen (gitaar).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden