Vader en dochter Ernst Daniël en Coosje Smid komen optreden in Valkenswaard. Het belooft een warm en intiem concert te worden. Foto: Ester Gebuis.
Vader en dochter Ernst Daniël en Coosje Smid komen optreden in Valkenswaard. Het belooft een warm en intiem concert te worden. Foto: Ester Gebuis. (Foto: )

Ernst Daniël en Coosje Smid in Theater De Hofnar

  Cultuur

Op vrijdag 17 mei staan Ernst Daniël en Coosje Smid samen met hun voorstelling 'Ik Zou Je Het Liefste In Een Doosje Willen Doen' in Theater De Hofnar. Een warm en intiem concert waarin de mooiste en meest intieme liedjes klinken.

Valkenswaard - Ernst Daniël Smid zou zijn dochter Coosje het liefste in een doosje willen doen. En andersom geldt dat ook. Samen brengen ze een warm, intiem concert, waarin ze liedjes zingen die hen, en velen met hen, van kinds af aan bijgebleven zijn. Liedjes van Ramses Shaffy, Jules de Corte, Annie M.G. Schmidt, Willem Wilmink en vele anderen. Liefdesliedjes, liedjes met een lach en een traan, liedjes die van vader op dochter overgingen.

Over Ernst Daniël en Coosje
Daniël Smid is bekend als zanger van operarollen en als meeslepend verteller. Dochter Coosje is zangeres, columniste en actrice. Ze ontving een Gouden Kalf voor haar rol in de speelfilm 'Joy'.

Kaarten reserveren
Kaarten reserveren kan via www.hofnar.nl, aan de kaartverkoopbalie (ma t/m vr 09.30 u - 17.00 u, za 18.30 u – 20.30 u bij voorstellingsavonden of één uur voor aanvang van elke voorstelling) of bel naar (040)2074020.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden