Een werk van Jan Bakermans. In Borkel en Schaft is de komende tijd weer van alles te zien.
Een werk van Jan Bakermans. In Borkel en Schaft is de komende tijd weer van alles te zien. (Foto via Jan Bakermans)

Beeldende kunst aan Dommel in Borkel en Schaft

De beeldentuin van Grand Café De Zwaan is weer open. De tweede expositieperiode in Borkel en Schaft, juni en juli, was volgens de organisatie een succes. Er waren veel bezoekers. De derde expositieperiode loopt nog tot 29 oktober.

Borkel en Schaft - "In deze prachtig aangelegde tuin kunt u het gehele jaar kunst bewonderen van diverse kunstenaars. De organisatie van de exposities is in handen van het Art-Collectief Reflectie, bestaande uit Jan Bakermans en Rieky Daverveld. Beeldend kunstenaar Jan Bakermans exposeert zijn beelden over het gehele jaar."

Daarnaast zijn er voor de derde expositieperiode vier gastkunstenaars uitgenodigd. "Tijdens deze expositie zijn er zo’n 55 beeldend te bewonderen in diverse disciplines. Het bezoek aan de beeldentuin is gratis en iedereen is welkom."

De beeldend kunstenaars voor de nieuwe expositie zijn Petra Verhees uit Meijel met haar glaskunst, Leo Gerritsen uit Overasselt met buitenkunst in Cortenstaal, Wim Kömhoff uit Grathem met bronzen beelden, Jo Dieteren uit Puth met RVS beelden en Jan Bakermans uit Budel-Dorplein met beelden uit natuursteen.

U kunt komen kijken op het Mgr. Kuijpersplein 18 in Borkel en Schaft. Meer via www.zwaanborkel.com.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden