De Franse film La Vérité is in de maand augustus te zien in De Hofnar.
De Franse film La Vérité is in de maand augustus te zien in De Hofnar. (Foto: )

Zomerprogramma | Nieuwe Franse films in De Hofnar

In De Hofnar draaien we gedurende de hele zomer films voor jong en oud. Vanaf woensdag 5 augustus draaien we twee nieuwe Franse films: La Bonne Épouse en La Vérité.

Valkenswaard - De film La Bonne Épouse (12+) is een kleurrijke en satirische Franse komedie over de huishoudschool in de jaren 60. La Vérité (AL) is een nieuwe film van de Japanse regisseur Hirokazu Kore-eda, een van de grootmeesters van het gezinsdrama. Reserveer je kaarten voor deze films op www.hofnar.nl.
La Bonne Épouse
Paulette van der Beck ontdekt, na het overlijden van haar man, tot haar schrik dat de school die ze samen runde failliet is. Haar leerlingen beginnen steeds meer voor de vrouwenemancipatie te voelen, en helemaal niets voor een leven als perfecte huisvrouw. Bij haar slaat de twijfel ook toe.
La Vérité
De Franse filmicoon Fabienne wordt door iedereen in haar omgeving op handen gedragen. Voor de uitbreng van haar memoires keert haar dochter Lumir vanuit New York terug naar Parijs. Vol verbazing leest ze de biografie van haar moeder. De reünie tussen moeder en dochter verandert in een hevige confrontatie, waarbij weggestopte trauma’s worden opgerakeld en de waarheid boven tafel komt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden