Eerste voorstellingen van het nieuwe seizoen van Theater De Hofnar in de verkoop.
Eerste voorstellingen van het nieuwe seizoen van Theater De Hofnar in de verkoop. (Foto: )

Eerste voorstellingen 20/21 in de verkoop

Het zomerprogramma is in volle gang. Tegelijkertijd zijn we druk bezig met de laatste voorbereidingen voor het nieuwe theaterseizoen. We kunnen dan ook al melden dat de eerste voorstellingen van seizoen 20/21 online staan!

Valkenswaard - De programmering is dit jaar flink op de schop gegaan en is nu bijna rond. Eind augustus wordt het nieuwe theateraanbod t/m december bekendgemaakt. Omdat de eerste voorstellingen bij ons in De Hofnar al in september en oktober staan, zijn een aantal van deze voorstelling nu in de verkoop.

Nieuw in de verkoop
Voor de eerste twee maanden zijn de volgende voorstellingen nu in de verkoop: 'Welcome to my world' van Dave Louis, 'Voor ik het vergeet' van The Blue Stars, Jan van Lint Trio (Yes Jazz), 'De Reuzenperzik' (7+) van DATTheater, Calling Elvis (een tribute tour met Mark Elbers) en 'SWOETSSSJJJ' (2+) van Noortje Karsmakers. In de agenda links van dit artikel, vind je de data en tijden van deze nieuwe voorstellingen.

Seizoen 2020-2021
Houd onze website, social media en je mail goed in de gaten voor de rest van het nieuwe theateraanbod. Ontvang je geen nieuwsbrief en wil je deze wel ontvangen? Schrijf je in via www.hofnar.nl!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden