Chelsea en Neil Foreman tijdens de opnames van TheaterThuis.
Chelsea en Neil Foreman tijdens de opnames van TheaterThuis. (Foto: )

TheaterThuis Challenge nu te zien

Het is eindelijk zover. Deze week wordt het eerste deel van de TheaterThuis Challenge uitgezonden met optredens van diverse artiesten uit Valkenswaard en omgeving. Jij kan het thuis zien.

Valkenswaard - In juni stonden verschillende lokale artiesten bij ons op het podium voor een lege zaal om hun favoriete nummer(s) uit te voeren en op te laten nemen door Valkenswaardse omroep Stichting (VOS). Dit met het doel om artiesten toch een podium te kunnen bieden en de mensen thuis te laten genieten van hun muziek.


TheaterThuis Challenge deel 1
Deze week wordt het eerste deel van de TheaterThuis Challenge uitgezonden. Het programma bestaat uit de volgende lokale artiesten: Puk van Hout, Tensembel, Chelsea en Neil Foreman, Dave Louis, Sarah Matters, Pepper van Leeuwen, Julia de Vries, Renske de Leuw, Onno de Jong, Stijn Kalkers, Bente Philipsen en Harmonie UNA. Bekijk de TheaterThuis Challege via VOS TV en via het YouTube-kanaal van Theater De Hofnar (youtube.com/theaterdehofnarvalkenswaard). Vanaf maandag 27 juli wordt het tweede deel uitgezonden met een nieuw programma.

Meer berichten