The Wieners komen met een speciaal zomerconcert naar De Hofnar.
The Wieners komen met een speciaal zomerconcert naar De Hofnar. (Foto: )

The Wieners deze zomer in De Hofnar

Op zondag 26 juli komen The Wieners met een speciaal zomerconcert, de 'Best Off', naar De Hofnar. Deze rock-’n-roll-band brengt hun mooiste liedjes uit het begin van de popmuziek in de jaren ‘50 en begin ‘60 van de vorige eeuw.

Valkenswaard - Van de vroege country/blues en honky tonk van Hank Williams en Webb Pierce, via de Sun-rockabilly van Carl Perkins, Elvis Presley en Johnny Cash, tot en met het meer gepolijste werk van o.a. Buddy Holly, Ricky Nelson en The Everly Brothers.


Pophelden
The Wieners stonden de afgelopen twee jaar in meer dan 100 theaters met hun odes aan The Everly Brothers en Buddy Holly. Prachtige muziek en evenzo mooie anekdotes over deze eerste pophelden, die niet zelden op tragische wijze aan hun eind kwamen.


Kaarten reserveren
The Wieners staan op 26 juli om 14.00 uur en om 16.30 uur in De Hofnar. Kaarten reserveren kan online via www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is deze week op werkdagen geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Van 11 juli t/m 23 augustus is de kaartverkoop gesloten. Voor vragen kun je tijdens de zomervakantie mailen naar kaartverkoop@hofnar.nl..

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden