Tweemaal 4 generaties in één familie


Vier generaties aan allebei de kanten van de familie. Nu de coronamaatregelen verder zijn versoepeld kon de club eindelijk met zijn allen op de foto.
Vier generaties aan allebei de kanten van de familie. Nu de coronamaatregelen verder zijn versoepeld kon de club eindelijk met zijn allen op de foto. (Foto: )

Tweemaal 4 generaties in één familie

Valkenswaard - John Wijnen en Margret Wijnen-Pijs zijn onlangs de trotse grootouders geworden van de kleine Charlie Wijnen. Hierdoor is een bijzondere situatie ontstaan. Zowel aan de herenzijde als aan de dameszijde telt de Valkenswaardse familie nu namelijk vier generaties, want twee jaar geleden kreeg Linsey Wijnen al een dochtertje.

Op de foto in het midden de kersverse vader Mike Wijnen, samen met de kleine Charlie, John Wijnen en overgrootvader Noud Wijnen (linksbuiten). Aan de vrouwelijke kant in het midden Linsey Wijnen met de kleine Kiki Isbouts, Magret Wijnen-Pijs en overgrootmoeder Corrie Pijs-Schreuder (rechtsbuiten). Vanwege de coronacrisis en de geldende maatregelen liet het fotomoment in Eindhoven even op zich wachten, maar de lachende familie met zijn allen samen maakt dat allemaal meteen goed.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden