Opnames van nummers voor de TheaterThuisChallenge in de theaterzaal.
Opnames van nummers voor de TheaterThuisChallenge in de theaterzaal. (Foto: )

Nieuwe TheaterThuis voorstellingen!

Binnenkort zijn er weer nieuwe uitzendingen van TheaterThuis te zien via VOS TV en ons YouTube-kanaal! Nu niet alleen in het weekend maar gedurende de hele week, kun je genieten van voorstellingen van Valkenswaardse muzikanten/theatermakers. Elk uur worden deze voorstellingen herhaald.

Valkenswaard - Afgelopen weken hebben we van veel muzikanten en theatermakers uit Valkenswaard en omgeving mooi materiaal ontvangen van (delen van) hun voorstellingen en er is ook mooi materiaal opgenomen bij ons in de theaterzaal. De komende weken zullen deze voorstellingen en opgenomen nummers te zien zijn via VOS TV. Ook op het YouTube-kanaal van de VOS en De Hofnar zijn alle inzendingen los van elkaar te zien.

Programmering
Vanaf maandag 6 juli (t/m 12 juli) wordt de eerste TheaterThuis voorstelling uitgezonden. Dit is het muziekprogramma 'Jacques van Gerven en muzikanten'. Van 13 t/m 19 juli is het miniconcert van de Grote Konzertband te zien en van 3 t/m 9 augustus de voorstelling 'Everly Brothers' van The Wieners. De nummers die zijn opgenomen bij de TheaterThuisChallenge worden van 20 juli t/m 2 augustus uitgezonden. Bekijk het hele programma op www.hofnar.nl/theaterthuis.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden