Wim Daniëls staat in De Hofnar met een literair theaterprogramma.
Wim Daniëls staat in De Hofnar met een literair theaterprogramma. (Foto: )

Zomerprogramma | Wim Daniëls

Wim Daniëls brengt deze zomer een gevarieerd programma, waarmee hij tourt langs bevriende theaters. Ook bij De Hofnar kun je genieten van zijn visie op de Nederlandse taal op zondag 12 juli om 14.00 uur of 16.30 uur.

Valkenswaard - Wim Daniëls is een Nederlandse schrijver, taalkundige, cabaretier en spreker. Hij heeft eerder in De Hofnar opgetreden met 'Associëren' en 'De wondere wereld van taal' en samen met Yvonne Gijsbers bracht hij 'Slowen en schuren'. In 'De wondere wereld van taal' geeft Wim prachtige, inzichtelijke theorieën en bestrijkt hij met zijn theatercollege werkelijk de hele taalgeschiedenis, inclusief de rafelranden. En dat alles op een vermakelijke, luchtige, toegankelijke en leerzame manier. Over het theaterprogramma ‘Associëren’ schrijft de Volkskrant: “Hij maakt de schijnbare onlogica in de taal volkomen helder. (…) Vermakelijk en interessant.


Kaarten bestellen
Voor voorstellingen (en films) kun je alleen online kaarten bestellen via www.hofnar.nl. Heb je vragen? De kaartverkoopbalie is elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen 10.00 uur en 16.00 uur op 040-2074020 of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden