Neil & Chelsea Foreman voor de hoofdingang van De Hofnar. In augustus te zien met 'Net ff iets anders'.
Neil & Chelsea Foreman voor de hoofdingang van De Hofnar. In augustus te zien met 'Net ff iets anders'. (Foto: )

Neil & Chelsea Foreman Concert: Net ff iets anders

Neil en Chelsea Foreman (broer en zus) staan samen op zondag 23 augustus in De Hofnar met een concert, genaamd 'Net ff iets anders'. Een muzikale voorstelling in een gezellige, intieme theatersetting.

Valkenswaard - 2020 begon voor Chelsea en Neil voorspoedig. Maar zoals voor vele muzikanten gooide corona roet in het eten. Hoe langer de stilstand voortduurt, hoe groter de drang om dingen net ff iets anders te doen. Een ‘Omdenk-Concert’ is precies waar de twee behoefte aan hebben!
Omdenk-Concert 
Naast zingen en piano spelen, laten ze ook wat andere kanten van zichzelf zien. Met heerlijke en mooie luisterliedjes proberen broer en zus even hun gedachten te verzetten! Voor iedereen die ook behoefte heeft aan ‘Net ff iets anders’, wees welkom op 23 augustus om samen met hen het omdenken te vieren.

Maatregelen
In verband met de corona-maatregelen zijn er een aantal instructies waar we je graag van op de hoogte brengen. Kijk hiervoor op www.hofnar.nl/theater-weer-geopend. Hier vind je ook een instructievideo, waarbij duidelijk wordt hoe je naar de ingang, aan de achterzijde van het pand, loopt.Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden