Film 'De Beentjes van Sint-Hildegard' in De Hofnar.
Film 'De Beentjes van Sint-Hildegard' in De Hofnar. (Foto: Maarten van Keller)

Theater De Hofnar is officieel een filmtheater

Dit jaar zijn we een pilot gestart waarbij we de nieuwste films, kort na de grote bioscopen, vertoonden. Gezien de hoge opkomst en de positieve reacties hebben we definitief besloten dat Valkenswaard een echt filmtheater verdiend.

Valkenswaard - In juni en juli vertonen we films die wij eerder dit theaterseizoen geprogrammeerd hadden staan, maar door de coronacrisis niet door konden gaan. Daarnaast gaan we nieuwere filmtitels draaien, zoals De Beentjes van Sint-Hildegard en Les Plus Belles Années d'une Vie. We blijven natuurlijk ook familiefilms draaien voor kinderen. Alle films zijn meerdere keren in de week te zien.

Filmkaarten
De films worden elke twee maanden geprogrammeerd. Het filmaanbod t/m juli staat nu online! Filmkaarten kun je alleen online via www.hofnar.nl/films bestellen. Houd onze website dus goed in de gaten voor de rest van de programmering deze zomer.

Achter de schermen
Om nieuwere filmtitels te kunnen draaien (6 à 8 weken na de grote bioscopen) hebben we geïnvesteerd in nieuw, professioneel filmapparatuur en zijn we een fijne samenwerking gestart met Natlab in Eindhoven.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden