Meulepas werkt al sinds 2005 bij Woningbelang. Hij was eerder manager Bedrijfsvoering.
Meulepas werkt al sinds 2005 bij Woningbelang. Hij was eerder manager Bedrijfsvoering. (Foto: )

Nieuwe directeur Woningbelang

Redactie

Maarten Meulepas is per 1 juli directeur-bestuurder van de Valkenswaardse woningcorporatie Woningbelang. Hij volgt Rob Möhlmann op, die na 35 jaar Woningbelang met pensioen gaat.

Valkenswaard - De Raad van Commissarissen, het managementteam en de ondernemingsraad van Woningbelang zijn het er unaniem over eens dat Meulepas de juiste opvolger is van Rob Möhlmann. Meulepas werkt al sinds 2005 bij Woningbelang. Hij was eerder manager Bedrijfsvoering en de laatste jaren geeft hij leiding aan de afdeling Vastgoed. Meulepas: "Ik ben trots op onze organisatie. We staan voor grote vraagstukken: zorgen voor voldoende betaalbare woningen in ons werkgebied en samen met onze partners werken aan de leefbaarheid in de wijken. En we hebben met elkaar nog veel te doen om ons klimaat te beschermen en de CO2 uitstoot te verminderen. Ik kijk ernaar uit om samen met alle collega’s en samenwerkingspartners het mooie werk van Woningbelang op deze vraagstukken voort te zetten. En te blijven streven om als organisatie elke dag beter te worden. Dan blijven we klaar voor de toekomst én blijven we maatschappelijk onmisbaar in ons werkgebied."

Rob Möhlmann neemt afscheid na 35 jaar Woningbelang en gaat met pensioen. U leest een uitgebreid interview met Möhlmann op pagina 3 van de krant van deze week.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden