Hoe is het nu met interview met Björn van der Doelen
Hoe is het nu met interview met Björn van der Doelen (Foto: )

Hoe is het nu met Björn van der Doelen?

Björn van der Doelen was afgelopen seizoen regelmatig te zien in De Hofnar. Met zijn theatertour ‘Eerwaarde Vader zegen mij, want ik heb gezondigd’ en met ‘Praten over liedje met Björn’. Binnenkort staat hij weer bij ons op het podium!

Valkenswaard - Hoe gaat het nu verder met Björn? We vroegen het aan hem in een kort interview. “Het gaat uitstekend hier. Lekker aan het genieten van de vrije weekenden en da we zoveel met het gezin samen thuis zijn.“

Mis je de optredens nu?
“Hoewel ik optreden vaak heel leuk vind, geniet ik er heel erg van dat ik ieder weekend vrij ben. En daarnaast ben ik mijn eigen gelul ieder weekend soms ook wel een bietje beu.”

Wat mis je nu het meeste in het dagelijks leven door deze situatie?
“Gezellig afspreken met de mensen, met de kiendjes en m’n meiske naar de film of uit eten, maar vooral dat ik nu niet lekker doordeweeks naar de boksschool kan. De trainingen en de slappe zever daar zijn namelijk erg goed voor lichaam en geest".

Interview Björn
Op www.hofnar.nl lees je het hele interview. In juli is Björn van der Doelen samen met Christel de Laat weer te zien in De Hofnar. Zien we je dan?

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden