Geniet deze zomer van voorstellingen van onder anderen Elke Vierveijzer en Michiel Wetzer, Wim Daniëls, Christel de Laat, Björn van der Doelen en The Wieners.
Geniet deze zomer van voorstellingen van onder anderen Elke Vierveijzer en Michiel Wetzer, Wim Daniëls, Christel de Laat, Björn van der Doelen en The Wieners. (Foto: )

Theater De Hofnar gaat snel weer open

Theater de Hofnar gaat weer open. "We zijn ontzettend blij dat we vanaf donderdag 18 juni onze deuren weer kunnen openen. We gaan weer starten met het vertonen van films en voorstellingen. Elke week draaien wij meerdere films in de middagen en avonden. Daarnaast programmeren we een speciaal zomerprogramma met bijzondere voorstellingen."

Valkenswaard - Bekijk het programma, tot en met eind juli, nu online. "We starten met enkele films die na onze sluiting geprogrammeerd stonden. Dit zijn de films: Yesterday (18 t/m 21 juni), Mi Vida (30 juni, 1 en 4 juli), Judy (2 en 3 juli) en Rocketman (8 t/m 10 juli). Ook gaan we nieuwere filmtitels draaien, zoals De Beentjes van SintHildegard (14 t/m 17 juli). Het gehele filmaanbod kun je vinden op www.hofnar.nl/films. In de maanden juni, juli en augustus programmeren we een speciaal zomerprogramma. Geniet deze zomer van voorstellingen van onder anderen Elke Vierveijzer en Michiel Wetzer, Wim Daniëls, Christel de Laat, Björn van der Doelen en The Wieners. Het gehele programma kun je vinden op www.hofnar.nl/voorstellingen. Kaarten kopen voor films en voorstellingen kan alleen online via www.hofnar.nl. "Uiteraard volgen wij de richtlijnen van de overheid en het RIVM."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden