Alle teams (zowel jeugd als senioren) trainen de hele maand juni door en voorbereidingen worden gemaakt voor het nieuwe seizoen.
Alle teams (zowel jeugd als senioren) trainen de hele maand juni door en voorbereidingen worden gemaakt voor het nieuwe seizoen. (Foto: )

Unieke situatie voor teams RKVV Dommelen

Dommelen 1 promoveert naar de 3e klasse. Dommelen Jo19-1 (voorheen A1) werd eerder al ingedeeld in divisie 3 (voorheen 3e divisie), waardoor er een unieke situatie plaatsvindt op ’t Heike in het komende seizoen.

DOMMELEN - Nog niet eerder speelden zowel 1e als Jo19-1 gezamenlijk op dit niveau. "Een compliment voor de gehele vereniging, waar het consequente voetbaltechnische beleid, gericht op eigen jeugd, dus zijn vruchten afwerpt."

Bij het stoppen van de competities, stonden zowel Dommelen 1 als Jo19-1 bovenaan in hun competities. Unieke kampioenschappen waren in het vizier, echter gooide het Covid-19-virus roet in het eten. "Begrijpelijk dat de competities niet uitgespeeld werden, zuur voor spelers, staf, ouders, supporters en de rest van de vereniging. Dit laatste gold ook voor Dommelen 3 en 5 en diverse jeugdteams, die op kampioenskoers lagen." Met Dommelen 1 in de 3e klasse, Jo19-1 in de 3e divisie en Jo17-1 (B1) in de 4e divisie, ziet de toekomst van Dommelen er rooskleurig uit. Eigen jeugdspelers krijgen volop kansen, onder andere door een innige samenwerking tussen deze teams, en Dommelen 2 en Za2. Spelers van de (zaterdag-jeugd)teams trainen en spelen regelmatig op zondag mee.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden