De Kleine Cowboy van Het Laagland nu online te zien.
De Kleine Cowboy van Het Laagland nu online te zien. (Foto: )

Theater kijktips voor kinderen

Het Laagland maakt kwaliteit theater voor jeugd. Voor de kinderen thuis heeft Het Laagland diverse voorstellingen online gezet. Het liefst bereiken ze de kinderen en hun ouders natuurlijk live in het theater, maar in deze tijden van Corona doen ze dat op een andere manier.

Valkenswaard - Dit doen ze door hun theaterjuweeltjes uit het verleden te delen. Het gaat om voorstellingen voor kinderen van 4 jaar en ouder en voor 8 jaar en ouder. De voorstellingen vind je op www.hetlaagland.nl. Hieronder lichten we twee voorstellingen voor je uit.

De Kleine Cowboy (4+)
Een voorstelling voor kleine cowboys en grote bandieten. Deze Western van Hollandse bodem gaat over klein zijn in een grote wereld. Een avontuur vol stoere cowboys en zingende cactussen, compleet met zanderige soundtrack en live geluidseffecten.

Gewoon Held (8+)
Een energieke en kleurrijke voorstelling, waarin vier superhelden al hun megakrachten en superskills van zich afschudden. Maar deze overgang valt nog niet mee. Als dit viertal hun superheldendom laagje voor laagje afpelt, ontdekken ze waarom jezelf zijn zo moeilijk is.Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden